Nyheder

 

Nyheder Opdateringer
Tak for sidst!
Kære medlemmer
- en stor tak for sidst skal lyde til jer alle, for en hyggelig kåringsweekend, hvor vi trods udfordringer med stærk blæst søndag og for mange 'uplanlagte afsidninger' kom godt igennem en spændende weekend med god stemning!
Herfra skal der lyde et stort tillykke til alle vinderne, der er behørigt omtalt på vores medier - bl.a. med flotte fotos fra vores dygtige fotografer, og ikke mindst en kæmpestor tak til alle de medlemmer, der lagde et stort arbejde både før og efter kåringen. Uden jer havde vi ikke kunnet gennemføre arrangementet - så tak fordi I stiller op og tager fat!!
Vi sender varme tanker til de mønstrere og ryttere, der kom til skade og/eller blev forskrækket, og vi håber, at I alle kommer jer hurtigt!
På bestyrelsens vegne
Carl

Køb og salg
Ny salgsannonce samt solgt cob er opdateret den 16. august - se her

Aktivitetskalender
Kalenderen er opdateret den 16. august med dato for stutteribesøg på Stutteri Valhalla

Udstillingsresultater
Siden er opdateret den 8. august med alle resultaterne fra kåringsweekenden. Nu også med liste over alle de uddelte ærespræmier

Ponyskue på Egeskov Marked
Som et nyt tiltag inviterer Egeskov Marked til ponyskue (eksteriørbedømmelse) for de ponyer og småheste (2 års og ældre hopper og vallakker) lørdag den 15. september 2018. Vi håber på en hyggelig dag, hvor man mødes på tværs af racerne.
Se invitationen her
Tilmeldingsfrist: 19. august
Medaljeshow
Så er ny status for optjente medaljepoint 2018 opgjort.
Se listen her - opdateret 7. august
Der må meget gerne tilmeldes ponyer løbende til medaljesystemet.
Hjælp kassereren og sekretæren
Når man indbetaler tilmeldingsgebyrer og andet til foreningens konto, så SKAL man notere, HVAD man betaler til.
Indbetalingerne pt er en skøn blanding af kåring, Store Hestedag samt Jysk Følskue.
Hingstekatalog
Hingstekataloget er opdateret den 23. juli

Invitation til fælles ridetur
Rideturen foregår fra adressen Revsørevej 50, 5874 Hesselager den 19/8 2018 kl. 11.00. Turen går omkring vand/strand, lidt skov og ellers små rolige veje. Den vil være på ca. 10 km og i roligt tempo for alle.
Turen tager 1½ - 2 timer. Medbring gerne en lille madpakke, som kan spises under stop ved stranden.
Der vil være kaffe/te og kage efter rideturen.
Tilmelding senest den 1/8 2018 på telefon Tlf 60 70 15 84.
Vel mødt til en tur i hyggeligt welsh selskab.
Louise Østergård / Det fynske Aktivitetsudvalg
3. april 2018

 

 

 

Partbredregistrering
Ponyer med min. 12,5 % welshblod, og som er registreret i andre forbund kan nu blive tillægsregistreret med Welshstatus i HesteData.
Blanketten hentes på hjemmesiden under menupunktet ”Skemaer”. SEGES tager et mindre gebyr for ydelsen, og sender en faktura.
17. marts 2018

 

 

DNA-bestemmelse af førstegangsfolende hopper
Nu hvor folings sæsonen er over os, skal vi lige minde om, at der nu kræves DNA-bestemmelse af førstegangsfolende hopper senest i forbindelse med registrering af føllet. Dette gæler uanset om føllet registreres hos SEGES eller hos WPCS.

Ved registrering hos SEGES påhviler dokumentation for tidligere føl registreret i WPCS eller i en stambog i en af WPCS anerkendt avlsorganisation avler. Udgifter for DNA-test samt registrering hos SEGES afholdes af avler.
10.05.2017

 

 

Ærespræmier til dyrskuer og øvrige shows
For at kunne få ærespræmier til et show repræsenteret med Welsh,
skal der ansøges på mail: Susanne.agersnap@proxit.com
Ærespræmier kan jeg medbringe til følgende shows, hvor andre evt. kan afhente disse.
Dorthealyst
Roskilde Dyreskue
Fynsk Juni Show
M&M for Fun
Kåring
Store Hestedag
Der sendes ikke ærespræmier....
Mvh Susanne Agersnap (ansvarlig for ærespræmier og rosetter)
02.04.2017
 
Kontingent / medlemskab 2018
Alle nuværende medlemmer har her omkring jul modtaget en giroopkrævning vedr. 2018-medlemskab - nu også med mulighed for tilmelding til Bestalings Service.
Betales kontingentet ikke rettidigt senest den 31. januar, er der som noget nyt et genindmeldelsesgebyr på 150 kr. Desuden bortfalder stemmeretten ved årets generalforsamling og annoncer samt optag på hingstekataloget slettes uden yderligere varsel.
30. december 2017

 

Hingstekatalog 2018 på www.welshponyer.dk
Hingstene fra hingstekatalog 2017 overføres automatisk til 2018, hvis der ikke gives anden besked. Intet opdateres / påføres automatisk, hverken ejerskifte, nykårede hingste / nye licenshingste eller kontaktoplysninger. Så tjek venligst, at oplysningerne er korrekte. (Husk også at tilmelde / rette oplysninger hos SEGES, hvis der er tale om dansk registrerede hingste).
Rettelser eller oplysninger om nye hingste til kataloget skal sendes til web-master: granhoj@mail.tele.dk
Hingste, hvis ejere ikke har betalt 2018-kontingent senest den 31. januar, slettes automatisk uden yderligere henvendelse.
06.11.2017 Jette Granhøj

 

 

Stutteriannoncer 2018 på forsiden
Så er der åbnet for reservation af stutteriannoncer 2018 på forsiden.
Dette er en enestående mulighed for at promovere jeres stutteri, reklamere for avlshingsten eller få salgsannoncerne i første række.
Prisen er 250 kr. for 14 dage, som løber enten fra den 1. til den 15. eller fra den 16. og måneden ud (der er stadig ledig annonceplads i oktober og november - opdateret 28/3 2018).
Uge 1 til 8 er 1-ugers avlshingsteannoncer til 100 kr. med "skiftedag" søndag (alle uger er reserveret). Der må gerne reklameres for flere hingste i én annonce.
Hele september måned kan reserveres til en særpris på 375 kr.
Der vil være et foto på forsiden (max. 3 forskellige i løbet af en periode) samt 2-3 tekstlinjer. Desuden vil der være et link til en PDF-fil eller en ny side, hvor der er næsten frit slag hvad angår mængden af billeder og tekst.
Annonceindtægten går til foreningen.
Book din stutteriannonce 2018 hos granhoj@mail.tele.dk
05.11.2017

 

Opdatering af hjemmesiden
Hjemmesiden bliver som hovedregel ikke opdateret fredag og lørdag. Indlæg og annoncer, som ønskes medtaget den pågældende dag, skal være modtaget inden kl. 20.00. Ellers kommer de med ved næste opdatering.
Billeder må max. være på 500 kb. Og der må ikke være æøå, sepcialtegn eller mellemrum i fil-navnet på hverken billeder eller tekstfiler.
Jette Granhøj, Web-master
02.04.2017
 
Welshbutikken
Siden indeholder information om show-udstyr, link til websider, hvor man kan købe disse ting samt fotos til illustration - se her
Som aftalt på generalforsamlingen 2015, skal den danske Welshbutik afvikles.
Der indkøbes ikke nye varer til butikken, men restlageret sælges, nogle ting til reducerede priser - se butikkens restlager her - opdateret 14. juni 2018

 

Referater fra bestyrelsesmøder m.m.
Husk at du via din profil på Welshdata kan læse referater fra bestyrelsesmøder m.m... Log ind på Welshdata og vælg punktet "Bestyrelsesorientering".

 

Profil på Welsh Data
Vi vil gerne endnu engang opfordre medlemmerne til at tjekke deres profil på Welsh Data. Er de ikke korrekte, kan man selv rette dem eller rette henvendelse pr. mail til bestyrelsen.
Hvis man er oprettet på Welsh Data med korrekt mailadresse, vil man modtage nyhedsbreve og referater løbende.

 

Avlerfortegnelse og links
Som anført i nyhedsbrev fra WelshData tager denne web-side udgangspunkt i medlemsoplysninger indtastet i WelshData:
Avlerfortegnelse: Denne liste opdateres automatisk, hvis der sker ændringer i din profil i welshdata dvs. du tilføjer/fjerner stutteri præfix.
Links: Denne liste opdateres automatisk, hvis der sker ændringer i din profil i welshdata dvs. du tilføjer/fjerner links til hjemmeside.

 

Udlejning af foreningens PA-anlæg
Der er nu mulighed for at leje foreningens PA-anlæg,  som består af forstærker, højtalere, højtalerstativer, mikrofon og mikrofonstativ og dertil hørende ledninger. Til anlægget kan tilsluttes cd-spiller og ipod. Der kan medfølge cd-er med diverse musik.
Aftale om udlejning sker ved henvendelse til bestyrelsen. Afhentning og tilbagelevering sker for egen regning.
Pris for leje er kr. 500,-