Nyheder

 

Nyheder Opdateringer

Julefrokost på Fyn
Traditionen tro afholdes der julefrokost på Fyn for medlemmer og deres familie. Alle deltager medbringer en ret til et fælles tag-selv-bord samt drikkevarer til eget forbrug.
Julefrokosten finder sted på Tanggård, Gl. Nyborgvej 54, 5772 Kvændrup fredag den 3. november kl. 18.30.
Der er ikke mange welshponyer at se her. Men til gængæld må der tales om Welsh'er hele aftenen smiley
Tilmelding (med oplysning om, hvad I ønsker at medbringe) senest den 29. oktober kl. 18.00 til Jette Granhøj på granhoj@mail.tele.dk eller 30 31 60 92.

Vel mødt!

Aktivitetsudvalget på Fyn
Charlotte & Jette

 

1. oktober 2017

Køb og salg
Salgsannoncer er opdateret med bl.a. solgte/udlånte ponyer den 21. oktober - se her
Salgsannoncer fra juni slettes 1. nov., hvis de ikke er fornyet inden da.

Aktivitetskalender
Kalenderen er opdateret den 10. oktober med mange nye 2018-datoer

Kaaringsweekend
Se alle kåringsbeskrivelerne (opdateret den 8. oktober) fra årets kåringsweekend den 5.-6. august her

Udstillingsresultater
Siden er opdateret den 1. oktober med resultaterne fra Gørlev føl- og plageskue samt de danske resultater fra Internationalt Show i Holland

Hingstekatalog
Hingstekataloget er opdateret den 30. august med Danaway Sparc

Welsh Årbog 2018
Nu er det atter tid til at finde årets bedste fotos frem og få lavet annoncer og artikler til den kommende Welsh Årbog 2018. Som tidligere år bringes fotos af champions, artikler og annoncer fra medlemmer, resultater fra shows og skuer samt ridning og kørsel. For at få alle enderne til at nå sammen skal I være opmærksomme på disse tidsfrister:

1. december 2017 er sidste frist for fremsendelse af artikler og fotos – men send meget gerne materialet før tidsfristen, såfremt I har mulighed herfor. Redaktionen (Carl Trock og Henriette Jensby) forbeholder sig ret til at sortere, redigere og forkorte modtagne artikler.

Ryttere/kuske skal foretage indtastning af ride- og køreresultater på WelshData senest 15. januar. Brugsresultater for medlemmer indgår i konkurrencen om Årets Welsh Pony 2018.

1. december 2017 er ligeledes sidste frist for fremsendelse af annoncer. Prisen for en helside er 1.000 kr. og alle annoncer trykkes i farver, så der er ingen prisreduktion ved sort/hvid. En halvsides annonce koster 500 kr. Annoncer fremsendes som pdf eller jpg-filer.

Alle fotos skal sendes som separate jpg-filer i god opløsning, og må ikke være komprimeret til mail og web (dvs. ikke kopieret fra en hjemmeside eller facebook). Fotofilen skal som tommelfingerregel have en størrelse på ikke under 500 kb. Fotos, der er mindre, kan ikke printes i bogen med godt resultat. Der skal medfølge oplysninger om fotografens navn og accept af, at vi må offentliggøre billederne – dette gælder både artikler, fotos og annoncer.

Send dit bidrag til årets årbog til Henriette Lindberg Jensby på: jensby@outlook.dk
2. oktober 2017

 

 

 

Min yndlings Welsh Mountain sec. A
I oktober er forsidetemaet: "Min yndlings Welsh Mountain sec. A". Her kan alle medlemmer indsende et foto af yndlingsponyen, hvad enten den findes i flokken hjemme på marken, eller den lever sit liv på showbanerne i Wales.
Send dit bidrag til granhoj@mail.tele.dk med oplysning om navn, mor, far og morfar samt en kort begrundelse for valget.

 

Stutteriannoncer 2017 på forsiden UDSOLGT
Der er stadig ledige stutteriannoncer i både første og sidste halvdel af november.
Dette er en enestående mulighed for at promovere jeres stutteri, reklamere for avlshingsten eller få salgsannoncerne i første række.
Prisen er 250 kr. for 14 dage, som løber enten fra den 1. til den 15. eller fra den 16. og måneden ud.
Der vil være et foto på forsiden (max. 3 forskellige i løbet af en periode) samt 2-3 tekstlinjer. Desuden vil der være et link til en PDF-fil eller en ny side, hvor der er næsten frit slag hvad angår mængden af billeder og tekst.
Annonceindtægten går til foreningen.
Book din stutteriannonce 2017 hos granhoj@mail.tele.dk

Stutteriannoncer 2018 udbydes i løbet af november

 

DNA-bestemmelse af førstegangsfolende hopper
Nu hvor folings sæsonen er over os, skal vi lige minde om, at der nu kræves DNA-bestemmelse af førstegangsfolende hopper senest i forbindelse med registrering af føllet. Dette gæler uanset om føllet registreres hos SEGES eller hos WPCS.

Ved registrering hos SEGES påhviler dokumentation for tidligere føl registreret i WPCS eller i en stambog i en af WPCS anerkendt avlsorganisation avler. Udgifter for DNA-test samt registrering hos SEGES afholdes af avler.
10.05.2017

 

 

Har du en kommende medalje-welsh?
Fra og med 2017 er et nyt medaljesystem skudt i gang, således at man kan opnå guld- sølv- og bronzemedaljer – og det gælder for både hopper, hingste og vallakker.
Læs yderligere information her

 

Ærespræmier til dyrskuer og øvrige shows
For at kunne få ærespræmier til et show repræsenteret med Welsh,
skal der ansøges på mail: Susanne.agersnap@proxit.com
Ærespræmier kan jeg medbringe til følgende shows, hvor andre evt. kan afhente disse.
Dorthealyst
Roskilde Dyreskue
Fynsk Juni Show
M&M for Fun
Kåring
Store Hestedag
Der sendes ikke ærespræmier....
Mvh Susanne Agersnap (ansvarlig for ærespræmier og rosetter)
02.04.2017

 

Opdatering af hjemmesiden
Hjemmesiden bliver som hovedregel ikke opdateret fredag og lørdag. Indlæg og annoncer, som ønskes medtaget den pågældende dag, skal være modtaget inden kl. 20.00. Ellers kommer de med ved næste opdatering.
Billeder må max. være på 500 kb. Og der må ikke være æøå, sepcialtegn eller mellemrum i fil-navnet på hverken billeder eller tekstfiler.
Jette Granhøj, Web-master
02.04.2017
 
Welshbutikken
Siden indeholder information om show-udstyr, link til websider, hvor man kan købe disse ting samt fotos til illustration - se her
Som aftalt på generalforsamlingen 2015, skal den danske Welshbutik afvikles.
Der indkøbes ikke nye varer til butikken, men restlageret sælges, nogle ting til reducerede priser - se butikkens restlager her - opdateret 12. februar 2017

 

Hingstekatalog 2017
Hingstene fra hingstekatalog 2016 overføres automatisk til 2017, hvis der ikke gives anden besked. Intet opdateres automatisk, hverken ejerskifte eller kontaktoplysninger. Så tjek venligst, at oplysningerne er korrekte. (Husk også at rette oplysninger hos SEGES, hvis der er tale om dansk registrerede hingste).
Rettelser eller oplysninger om nye hingste til kataloget skal sendes til web-master: granhoj@mail.tele.dk
Hingste, hvis ejere ikke har betalt 2017-kontingent senest den 31. januar, slettes automatisk uden yderligere henvendelse.
13.11.2016 Jette Granhøj

 

Referater fra bestyrelsesmøder m.m.
Husk at du via din profil på Welshdata kan læse referater fra bestyrelsesmøder m.m... Log ind på Welshdata og vælg punktet "Bestyrelsesorientering".

 

Profil på Welsh Data
Vi vil gerne endnu engang opfordre medlemmerne til at tjekke deres profil på Welsh Data. Er de ikke korrekte, kan man selv rette dem eller rette henvendelse pr. mail til bestyrelsen.
Hvis man er oprettet på Welsh Data med korrekt mailadresse, vil man modtage nyhedsbreve og referater løbende.

 

Avlerfortegnelse og links
Som anført i nyhedsbrev fra WelshData tager denne web-side udgangspunkt i medlemsoplysninger indtastet i WelshData:
Avlerfortegnelse: Denne liste opdateres automatisk, hvis der sker ændringer i din profil i welshdata dvs. du tilføjer/fjerner stutteri præfix.
Links: Denne liste opdateres automatisk, hvis der sker ændringer i din profil i welshdata dvs. du tilføjer/fjerner links til hjemmeside.

 

Udlejning af foreningens PA-anlæg
Der er nu mulighed for at leje foreningens PA-anlæg,  som består af forstærker, højtalere, højtalerstativer, mikrofon og mikrofonstativ og dertil hørende ledninger. Til anlægget kan tilsluttes cd-spiller og ipod. Der kan medfølge cd-er med diverse musik.
Aftale om udlejning sker ved henvendelse til bestyrelsen. Afhentning og tilbagelevering sker for egen regning.
Pris for leje er kr. 500,-