Nyheder
Nyheder Opdateringer
Mulighed for betaling via MobilePay
Foreningen har fået MobilePay. Således kan medlemskaber, betaling for annoncer, deltagelse i shows m.v. betales den vej. Nummeret er 370362.
HUSK at påføre, hvad du betaler for. F.eks. "Granhøj, 2 showklasser kåring".
Opdateret 26. maj 2023

Udstillingsresultater
Siden er opdateret den 31. maj med alle resultaterne fra Fyns Juni Show

Køb og salg
Ny salgsannonce er opdateret den 30. maj - se her

Ærespræmier til dyrskuer og øvrige shows
For at kunne få ærespræmier til et show repræsenteret med Welsh, skal der ansøges på mail til Anja Seedorff: a.seedorff123@gmail.com
Ærespræmier kan medbringes til foreningsshows og enkelte andre shows, hvor I kan afhente disse.
Der sendes ikke ærespræmier....
Opdateret 23. maj 2023

Aktivitetskalender
Kalenderen er opdateret den 23. maj med dato for kommende bestyrelsesmøder samt mønstringsdommer til årets kåring
Stutteriannoncer 2023 på forsiden - slut 30/9 2023
Der kan stadigvæk tegnes stutteriannoncer for 2023. Dette er en enestående mulighed for at promovere jeres stutteri, reklamere for avlshingsten eller få salgsannoncerne i første række.
Prisen er 250 kr. for 14 dage, som løber enten fra den 1. til den 15. eller fra den 16. og måneden ud. Få hele juli for 375 kr.
Der vil være et foto på forsiden (max. 3 forskellige i løbet af en periode) samt 2-3 tekstlinjer. Desuden vil der være et link til en PDF-fil eller en ny side, hvor der er næsten frit slag hvad angår mængden af billeder og tekst.
Annonceindtægten går til foreningen.
Ledige tidspunkter:
1. - 31. juli = 375 kr.
1.-15. august = 250 kr.
Book din stutteriannonce 2023 hos granhoj@mail.tele.dk - og der kan KUN bookes via mail wink
Opdateret 23. maj 2023

Hingstekatalog
Hingstekataloget er opdateret den 8. maj med Melanders Will Turner

Årets welshpony
Se top 5 fra 2010 til 2022 her (rettet 6. april)

Medaljesystemer
Se alt om medaljesystemerne her
Listen over 2022 "in hand" og "performance" -resultaterne er opdateret den 26. marts 2023

Føl på forsiden - sidst chance
For sidste gang - i hvert tilfælde i en periode - skal vi have et nye forside tema. Og som i de forgangne mange år, bliver forsidetemaet i april og maj medlemmernes føl anno 2023.
Sendt ET foto med oplysninger om minimum føllets navn / prefix, far, mor, morfar, fødselsdag, køn og section til granhoj@mail.tele.dk
Opdateret 23. maj 2023

 

Kontingent 2023
Nuværende medlemmer af foreningen modtager - måske - en opkrævning automatisk via betalingsservice i januar 2023, men er dette ikke være tilfældet, kan kontingent indbetales til konto i handelsbanken 7613-1007643. Husk tydeligt at anføre, hvem betaling er fra og send evt. en mail til enten Heidi Borch heidiborch85@gmail.com, som står for medlemsregistrering eller Morten Thers mortenthers@gmail.com , som er kasserer i foreningen.
HUSK, at du som hingsteejer får slettet din hingst på hingstelisten og din annonce på salgslisten, hvis ikke kontingent er indbetalt rettidigt.
For alle medlemmer skal kontingentet være betalt rettidigt for at have stemmeret til generalforsamlingen i 2023.
Kontingent skal betales senest 31.01.2023.

 

 

 

Hingstekatalog 2023 på www.welshponyer.dk
Hingstene fra hingstekatalog 2022 overføres automatisk til 2023, hvis der ikke gives anden besked. Intet opdateres eller påføres automatisk, hverken ejerskifte, nykårede hingste, nye licenshingste eller kontaktoplysninger. Så tjek venligst, at oplysningerne er korrekte. (Husk også at tilmelde eller rette oplysninger hos SEGES, hvis der er tale om dansk registrerede hingste).
Rettelser eller oplysninger om nye hingste til kataloget skal sendes til web-master: granhoj@mail.tele.dk
Hingste, hvis ejere ikke har betalt 2023-kontingent senest den 31. januar, slettes automatisk uden yderligere henvendelse.
Opdateret 6. november 2022


 

 

Opdatering af hjemmesiden
Hjemmesiden opdateres som hovedregel altid søndag aften. Desuden opdateres hjemmesiden mandag til torsdag, hvis tiden tillader det. Der sker ingen opdatering fredag og lørdag, med mindre det drejer sig om indlæg fra bestyrelsen eller nye forsideannoncer.
Indlæg og annoncer, som ønskes medtaget den pågældende dag, skal være modtaget inden kl. 20.00. Ellers kommer de med ved næste opdatering.
Billeder må max. være på 500 kb. Og der må ikke være æøå, specialtegn eller mellemrum i fil-navnet på hverken billeder eller tekstfiler.
Jette Granhøj, Web-master
Opdateret 31. juli 2022

 

 

Avlsudvalgets pixibog
I forbindelse med avlsudvalgets arbejde har der været nogen gennemgående og ofte stillede spørgsmål. Disse har avlsudvalget samlet og besvaret i en lille pixiebog. Den skal ses som et opslagsværk, hvor man kan få besvaret sine spørgsmål omkring køb af en welsh pony, licens hingste, hestepas og WPBR i Danmark.
Pixibogen har fået sit eget menupunkt: Avlsudvalgets pixibog

 

Engelske rideklasser
Det er en arbejdsgrupper under bestyrelsen, der har arbejdet med at udvikle rideklasserne (med inspiration fra andre shows i DK og bl.a. også Holland). Beskrivelsen er godkendt i bestyrelsen. Beskrivelsen indeholder en generel information omkring det at deltage i en rideklasse, herunder optømning af ponyen og inspiration til påklædning af rytter og handler. Derudover indeholder den en beskrivelse af alle rideklasserne. Udbuddet af rideklasserne vil foregå sådan her i 2022, hvorefter de evalueres.
Vi håber der bliver taget godt imod de nye rideklasser og at alle vil bakke op om det. Se beskrivelsen her
Bestyrelsen
Opdateret august 2022

 

Referater fra bestyrelsesmøder m.m.
Husk at du via din profil på Welshdata kan læse referater fra bestyrelsesmøder m.m... Log ind på Welshdata og vælg punktet "Bestyrelsesorientering".

 

Mulighed for foreningstøj
Bestyrelsen har besluttet at få et eksternt firma til at sælge tøj med vores foreningslogo på. Firmaet hedder Nortex Tekstil og Reklame.
På siden Foreningstøj kan du se billeder af tøjet. Bestilling kan ske ved at sende enten en sms (21 84 19 02) eller en mail (nortex@mail.dk) med en bestilling af de varer, man ønsker at købe.
Pris står ved hvert billede. Det koster 80 kr. i porto. Ved køb over 500 kr. er der gratis fragt. Der sendes med GLS.
Bestyrelsen håber selvfølgelig, at der bliver taget godt imod tilbuddet, og at medlemmerne vil benytte sig af det. Er der ønsker til andet tøj eller evt. andre kommentarer, så må de meget gerne sendes Heidi Borch: heidiborch85@gmail.com
Opdateret 30. september 2019

 

Partbredregistrering
Ponyer med min. 12,5 % welshblod, og som er registreret i andre forbund kan nu blive tillægsregistreret med Welshstatus i HesteData.
Blanketten hentes på hjemmesiden under menupunktet ”Skemaer”. SEGES tager et mindre gebyr for ydelsen, og sender en faktura.
Opdateret 17. marts 2018

 

   
Profil på Welsh Data
Vi vil gerne endnu engang opfordre medlemmerne til at tjekke deres profil på Welsh Data. Er de ikke korrekte, kan man selv rette dem eller rette henvendelse pr. mail til bestyrelsen.
Hvis man er oprettet på Welsh Data med korrekt mailadresse, vil man modtage nyhedsbreve og referater løbende.

 

Avlerfortegnelse og links
Som anført i nyhedsbrev fra WelshData tager denne web-side udgangspunkt i medlemsoplysninger indtastet i WelshData:
Avlerfortegnelse: Denne liste opdateres automatisk, hvis der sker ændringer i din profil i welshdata dvs. du tilføjer/fjerner stutteri præfix.
Links: Denne liste opdateres automatisk, hvis der sker ændringer i din profil i welshdata dvs. du tilføjer/fjerner links til hjemmeside.

 

Udlejning af foreningens PA-anlæg
Der er nu mulighed for at leje foreningens PA-anlæg,  som består af forstærker, højtalere, højtalerstativer, mikrofon og mikrofonstativ og dertil hørende ledninger. Til anlægget kan tilsluttes cd-spiller og ipod. Der kan medfølge cd-er med diverse musik.
Aftale om udlejning sker ved henvendelse til bestyrelsen. Afhentning og tilbagelevering sker for egen regning.
Pris for leje er kr. 500,-