Nyheder

 

Nyheder Opdateringer
Medaljesystem 2018
Hermed en alfabetisk liste over de dyr, der pr. 10. december 2018 endnu ikke er tilmeldt til medaljesystemet, men som har optjent points ved udstillinger i 2018.
Når man udstiller sin welsh på forskellige skuer og shows, optjenes points, der kan ”omsættes” til medaljer. Der kan optjenes points ved alle udstillinger i Danmark, samt Internationalt Show (det officielle), og man kan starte med at samle points fra den er føl og hele vejen gennem livet. Med andre ord: Man gemmer point fra år til år, hvis dyret er tilmeldt det pågældende år.
Sidste frist for tilmelding i 2018 er den 15. december 2018. Tilmeldingsskema SKAL benyttes. Skemaet findes her

Aktivitetskalender
Kalenderen er opdateret den 15. december

Køb og salg
Salgsannoncer er opdateret den 15. december - se her

Udstillingsresultater
Siden er opdateret den 6. december med welshresultaterne fra M&M Christmas Show

Det’ sørme – det’ sandt – december
Og derfor skal vi selvfølgelig have julekalender på forsiden. Indsend det perfekte welsh-julebillede eller sendt blot årets welsh-pletskud. Så udvælges dagens kalenderbillede blandt alle fremsendte bidrag. Send dit bidrag til granhoj@mail.tele.dk gerne med lidt tekst.

Hingstekatalog
Hingstekataloget er opdateret den 5. december

Medaljeshow
Se listen her

 

Welsh Årbog 2019
Så er det igen blevet tid til at indsamle indtryk og oplevelser fra det år, der snart er gået - og finde årets bedste fotos frem, så I kan få lavet flotte annoncer og artikler til ' Welsh Årbog 2019'!
Vi ønsker igen at samle fotos af champions og vindere, artikler fra medlemmer, resultater fra shows og skuer samt indlæg om Welsh'ernes brug i ridning og kørsel. Og vi vil rigtig gerne have en masse annoncer, både fra medlemmernes stutterier og fra firmaer, der er interesseret i og ønsker at støtte Welsh avlen; alle relevante aktører er velkomne!
Vi arbejder med følgende tidsfrister:
15. december 2018 er sidste frist for fremsendelse af artikler og fotos - men send meget gerne materialet før tidsfristen, så snart I har mulighed for det og har materialet klar. Redaktionen forbeholder sig ret til at sortere, redigere og forkorte modtagne artikler.
Ryttere/kuske skal foretage indtastning af deres resultater på WelshData senest 15. januar. Brugsresultater for medlemmer indgår i konkurrencen om Årets Welsh Pony 2019.
15. december 2018 er ligeledes sidste frist for fremsendelse af annoncer. Prisen for en helside er 1.000 kr. og alle annoncer trykkes i farver. En halv side koster 500 kr. Annoncer fremsendes som pdf eller jpg-filer.
Alle fotos skal sendes separat som jpg-filer i god opløsning, og må ikke være komprimeret. Fotofilen skal som tommelfingerregel have en størrelse på min. 500 kb. I skal have tilladelse til at bruge det pågældende foto, og vi vil gerne have oplysninger om fotografens navn.
Send dit bidrag til 'Årbog 2019 til mailadressen: 2018.welsh.aarbog@gmail.com
På redaktionens vegne,
Carl

 

Stutteriannoncer 2019 på forsiden
Så er der åbnet for reservation af stutteriannoncer 2019 på forsiden.
Dette er en enestående mulighed for at promovere jeres stutteri, reklamere for avlshingsten eller få salgsannoncerne i første række.
Prisen er 250 kr. for 14 dage, som løber enten fra den 1. til den 15. eller fra den 16. og måneden ud.
Hele september måned kan reserveres til en særpris på 375 kr.
Uge 2 til 8 er 1-ugers avlshingsteannoncer til 100 kr. med "skiftedag" søndag - (uge 4 og 5 samlet til 150 kr.). Der må gerne reklameres for flere hingste i én annonce.

Der vil være et foto på forsiden (max. 3 forskellige i løbet af en periode) samt 2-3 tekstlinjer. Desuden vil der være et link til en PDF-fil eller en ny side, hvor der er næsten frit slag hvad angår mængden af billeder og tekst.
Annonceindtægten går til foreningen.
Book din stutteriannonce 2019 hos granhoj@mail.tele.dk
07.11.2018

 

 

Hingstekatalog 2019 på www.welshponyer.dk
Hingstene fra hingstekatalog 2018 overføres automatisk til 2019, hvis der ikke gives anden besked. Intet opdateres / påføres automatisk, hverken ejerskifte, nykårede hingste / nye licenshingste eller kontaktoplysninger. Så tjek venligst, at oplysningerne er korrekte. (Husk også at tilmelde / rette oplysninger hos SEGES, hvis der er tale om dansk registrerede hingste).
Rettelser eller oplysninger om nye hingste til kataloget skal sendes til web-master: granhoj@mail.tele.dk
Hingste, hvis ejere ikke har betalt 2019-kontingent senest den 31. januar, slettes automatisk uden yderligere henvendelse.
06.11.2018 Jette Granhøj

 

 

Partbredregistrering
Ponyer med min. 12,5 % welshblod, og som er registreret i andre forbund kan nu blive tillægsregistreret med Welshstatus i HesteData.
Blanketten hentes på hjemmesiden under menupunktet ”Skemaer”. SEGES tager et mindre gebyr for ydelsen, og sender en faktura.
17. marts 2018

 

DNA-bestemmelse af førstegangsfolende hopper
Nu hvor folings sæsonen er over os, skal vi lige minde om, at der nu kræves DNA-bestemmelse af førstegangsfolende hopper senest i forbindelse med registrering af føllet. Dette gæler uanset om føllet registreres hos SEGES eller hos WPCS.

Ved registrering hos SEGES påhviler dokumentation for tidligere føl registreret i WPCS eller i en stambog i en af WPCS anerkendt avlsorganisation avler. Udgifter for DNA-test samt registrering hos SEGES afholdes af avler.
10.05.2017

l
Ærespræmier til dyrskuer og øvrige shows
For at kunne få ærespræmier til et show repræsenteret med Welsh,
skal der ansøges på mail: Susanne.agersnap@proxit.com
Ærespræmier kan jeg medbringe til følgende shows, hvor andre evt. kan afhente disse.
Dorthealyst
Roskilde Dyreskue
Fynsk Juni Show
M&M for Fun
Kåring
Store Hestedag
Der sendes ikke ærespræmier....
Mvh Susanne Agersnap (ansvarlig for ærespræmier og rosetter)
02.04.2017
 
Kontingent / medlemskab 2018
Alle nuværende medlemmer har her omkring jul modtaget en giroopkrævning vedr. 2018-medlemskab - nu også med mulighed for tilmelding til Bestalings Service.
Betales kontingentet ikke rettidigt senest den 31. januar, er der som noget nyt et genindmeldelsesgebyr på 150 kr. Desuden bortfalder stemmeretten ved årets generalforsamling og annoncer samt optag på hingstekataloget slettes uden yderligere varsel.
30. december 2017

 

Opdatering af hjemmesiden
Hjemmesiden bliver som hovedregel ikke opdateret fredag og lørdag. Indlæg og annoncer, som ønskes medtaget den pågældende dag, skal være modtaget inden kl. 20.00. Ellers kommer de med ved næste opdatering.
Billeder må max. være på 500 kb. Og der må ikke være æøå, sepcialtegn eller mellemrum i fil-navnet på hverken billeder eller tekstfiler.
Jette Granhøj, Web-master
02.04.2017
 
Welshbutikken
Siden indeholder information om show-udstyr, link til websider, hvor man kan købe disse ting samt fotos til illustration - se her
Som aftalt på generalforsamlingen 2015, skal den danske Welshbutik afvikles.
Der indkøbes ikke nye varer til butikken, men restlageret sælges, nogle ting til reducerede priser - se butikkens restlager her - opdateret 14. juni 2018

 

Referater fra bestyrelsesmøder m.m.
Husk at du via din profil på Welshdata kan læse referater fra bestyrelsesmøder m.m... Log ind på Welshdata og vælg punktet "Bestyrelsesorientering".

 

Profil på Welsh Data
Vi vil gerne endnu engang opfordre medlemmerne til at tjekke deres profil på Welsh Data. Er de ikke korrekte, kan man selv rette dem eller rette henvendelse pr. mail til bestyrelsen.
Hvis man er oprettet på Welsh Data med korrekt mailadresse, vil man modtage nyhedsbreve og referater løbende.

 

Avlerfortegnelse og links
Som anført i nyhedsbrev fra WelshData tager denne web-side udgangspunkt i medlemsoplysninger indtastet i WelshData:
Avlerfortegnelse: Denne liste opdateres automatisk, hvis der sker ændringer i din profil i welshdata dvs. du tilføjer/fjerner stutteri præfix.
Links: Denne liste opdateres automatisk, hvis der sker ændringer i din profil i welshdata dvs. du tilføjer/fjerner links til hjemmeside.

 

Udlejning af foreningens PA-anlæg
Der er nu mulighed for at leje foreningens PA-anlæg,  som består af forstærker, højtalere, højtalerstativer, mikrofon og mikrofonstativ og dertil hørende ledninger. Til anlægget kan tilsluttes cd-spiller og ipod. Der kan medfølge cd-er med diverse musik.
Aftale om udlejning sker ved henvendelse til bestyrelsen. Afhentning og tilbagelevering sker for egen regning.
Pris for leje er kr. 500,-