Nyheder
Nyheder Opdateringer
Fotoplageskue for welsh ponyer foråret 2020
Det fynske aktivitetsudvalg inviterer hermed alle medlemmer til fotoplageskue, da alle forårets ”live” plageskuer er aflyst.
Vi ved godt, at det selvfølgelig slet ikke kan blive det samme, men ser det som en mulighed for at vise sine fine plage frem alligevel.
Dommer: Harold Zoet
Se invitationen her (ny version 29. marts 2020)
Vi henstiller til, at de tilmeldte plage ikke vises i andre FB opslag, indtil konkurrence en overstået!!!
Det Fynske Aktivitetsudvalg
Louise, Jette og Charlotte

Køb og salg
6 nye salgsannoncer er opdateret den 29. marts - se her

Hingstekatalog
Hingstekataloget for 2020 er opdateret den 29. marts med Abergavenny Gethin

Aktivitetskalender
Kalenderen er opdateret den 26. marts med status for de kommende plageskuer samt invitation til Fotoplageskue

Føl på forsiden i april og maj
Forår er jo lig med føltid. Så april og maj er igen, igen tilegnet medlemmernes welshføl.
Send ét foto pr. føl samt oplysninger om navn (evt. blot stutterinavn), køn, fødselsdato, mor, far, morfar og sektion samt evt. fotograf til granhoj@mail.tele.dk
 

Fremvisning
Siden er opdateret den 28. januar med link til Ninett og Michael Gulddals "how to" videoer

Årets første nyhedsbrev
Kære medlemmer,
Årets første nyhedsbrev er nu at finde i jeres mail-boks. Vi håber, at I vil tage godt imod det. Har du ikke modtaget det, så tjek venligst dine data på www.welshdata.dk
Rigtig god læselyst!
Redaktionen på 'Welsh Inside'

01.03.2020

Udstillingsresultater
Siden er opdateret den 19. januar, så vi nu er klar til alle 2020-resultaterne.
2019-resultaterne kan findes under arkiv

Medaljesystem
Se alle optjente 2018-point og meget mere om medaljesystemet her

Årets Ildsjæl og Årets Avler
Medlemmer af foreningen kan igen i år kan være med til at indstille medlemmer, som de synes fortjener titlen som Årets Ildsjæl eller Årets Avler.
Indstillingerne, gerne med en begrundelse vedhæftet, skal sendes til Heidi Borch på: heidiborch85@gmail.com senest d. 10. marts 2020.
De to titler vil, som de foregående år, blive uddelt på årets generalforsamling d. 28. marts 2020.

 

Stutteriannoncer 2020 på forsiden
Så er der åbnet for reservation af stutteriannoncer 2020 på forsiden.
Dette er en enestående mulighed for at promovere jeres stutteri, reklamere for avlshingsten eller få salgsannoncerne i første række.
Prisen er 250 kr. for 14 dage, som løber enten fra den 1. til den 15. eller fra den 16. og måneden ud. (Sidste halvdel af juli og november samt første halvdel af december er stadigvæk ledig).
Hele september måned kan reserveres til en særpris på 375 kr.
Uge 2 til 9 er 1-ugers avlshingsteannoncer til 100 kr. med "skiftedag" søndag. Der må gerne reklameres for flere hingste i én annonce.
Der vil være et foto på forsiden (max. 3 forskellige i løbet af en periode) samt 2-3 tekstlinjer. Desuden vil der være et link til en PDF-fil eller en ny side, hvor der er næsten frit slag hvad angår mængden af billeder og tekst.
Annonceindtægten går til foreningen.
Book din stutteriannonce 2020 hos granhoj@mail.tele.dk
Opdateteret 19.01.2020

 

Referater fra bestyrelsesmøder m.m.
Husk at du via din profil på Welshdata kan læse referater fra bestyrelsesmøder m.m... Log ind på Welshdata og vælg punktet "Bestyrelsesorientering". Og der er nye referater!
 
Hingstekatalog 2020 på www.welshponyer.dk
Hingstene fra hingstekatalog 2019 overføres automatisk til 2020, hvis der ikke gives anden besked. Intet opdateres / påføres automatisk, hverken ejerskifte, nykårede hingste / nye licenshingste eller kontaktoplysninger. Så tjek venligst, at oplysningerne er korrekte. (Husk også at tilmelde / rette oplysninger hos SEGES, hvis der er tale om dansk registrerede hingste).
Rettelser eller oplysninger om nye hingste til kataloget skal sendes til web-master: granhoj@mail.tele.dk
Hingste, hvis ejere ikke har betalt 2020-kontingent senest den 31. januar, slettes automatisk uden yderligere henvendelse.
03.11.2019 Jette Granhøj

 

Ny mulighed for foreningstøj
Bestyrelsen har besluttet at få et eksternt firma til at sælge tøj med vores foreningslogo på. Firmaet hedder Nortex Tekstil og Reklame.
På siden Foreningstøj kan du se billeder af tøjet. Bestilling kan ske ved at sende enten en sms (21 84 19 02) eller en mail (nortex@mail.dk) med en bestilling af de varer, man ønsker at købe.
Pris står ved hvert billede. Det koster 80 kr. i porto. Ved køb over 500 kr. er der gratis fragt. Der sendes med GLS.
Bestyrelsen håber selvfølgelig, at der bliver taget godt imod tilbuddet, og at medlemmerne vil benytte sig af det. Er der ønsker til andet tøj eller evt. andre kommentarer, så må de meget gerne sendes Heidi Borch: heidiborch85@gmail.com
30.09.2019

 

Från Svenska Welshponny och Cobföreningen
Nästa år är det 50 år sedan Svenska Welshponny och Cobföreningen bildades. Det planerar SWF att fira med en gigantisk jubileumsutställning. Platsen blir Axevalla Travbana i Skara. Datum 8-9 augusti 2020. Utställningsklasser på lördagen. Rid- och körklasser på söndagen. Det blir en fantastisk riksfest på lördagkvällen och förmodligen en del kringarrangemang under hela helgen.
Samtliga domare kommer från U.K. David Davies, Ceulan Stud dömer sektion A och söndagens klasser. Ann Fisher, Mynyddgraig Stud dömer sektion B och partbred. Owen Jones, Nebo Stud dömer sektion C och D. Förutom de vanliga championaten så kommer även Nordisk Champion att utses.
01.07.2019

 

 

 

Partbredregistrering
Ponyer med min. 12,5 % welshblod, og som er registreret i andre forbund kan nu blive tillægsregistreret med Welshstatus i HesteData.
Blanketten hentes på hjemmesiden under menupunktet ”Skemaer”. SEGES tager et mindre gebyr for ydelsen, og sender en faktura.
17. marts 2018

 

DNA-bestemmelse af førstegangsfolende hopper
Nu hvor folings sæsonen er over os, skal vi lige minde om, at der nu kræves DNA-bestemmelse af førstegangsfolende hopper senest i forbindelse med registrering af føllet. Dette gæler uanset om føllet registreres hos SEGES eller hos WPCS.

Ved registrering hos SEGES påhviler dokumentation for tidligere føl registreret i WPCS eller i en stambog i en af WPCS anerkendt avlsorganisation avler. Udgifter for DNA-test samt registrering hos SEGES afholdes af avler.
10.05.2017

l
Ærespræmier til dyrskuer og øvrige shows
For at kunne få ærespræmier til et show repræsenteret med Welsh,
skal der ansøges på mail: Susanne.agersnap@proxit.com
Ærespræmier kan jeg medbringe til følgende shows, hvor andre evt. kan afhente disse.
Dorthealyst
Roskilde Dyreskue
Fynsk Juni Show
M&M for Fun
Kåring
Store Hestedag
Der sendes ikke ærespræmier....
Mvh Susanne Agersnap (ansvarlig for ærespræmier og rosetter)
02.04.2017
 
Opdatering af hjemmesiden
Hjemmesiden bliver som hovedregel ikke opdateret fredag og lørdag. Indlæg og annoncer, som ønskes medtaget den pågældende dag, skal være modtaget inden kl. 20.00. Ellers kommer de med ved næste opdatering.
Billeder må max. være på 500 kb. Og der må ikke være æøå, sepcialtegn eller mellemrum i fil-navnet på hverken billeder eller tekstfiler.
Jette Granhøj, Web-master
02.04.2017
 
Welshbutikken
Siden indeholder information om show-udstyr, link til websider, hvor man kan købe disse ting samt fotos til illustration - se her
Som aftalt på generalforsamlingen 2015, skal den danske Welshbutik afvikles.
Der indkøbes ikke nye varer til butikken, men restlageret sælges, nogle ting til reducerede priser - se butikkens restlager her - opdateret 3. juli 2019

 

Profil på Welsh Data
Vi vil gerne endnu engang opfordre medlemmerne til at tjekke deres profil på Welsh Data. Er de ikke korrekte, kan man selv rette dem eller rette henvendelse pr. mail til bestyrelsen.
Hvis man er oprettet på Welsh Data med korrekt mailadresse, vil man modtage nyhedsbreve og referater løbende.

 

Avlerfortegnelse og links
Som anført i nyhedsbrev fra WelshData tager denne web-side udgangspunkt i medlemsoplysninger indtastet i WelshData:
Avlerfortegnelse: Denne liste opdateres automatisk, hvis der sker ændringer i din profil i welshdata dvs. du tilføjer/fjerner stutteri præfix.
Links: Denne liste opdateres automatisk, hvis der sker ændringer i din profil i welshdata dvs. du tilføjer/fjerner links til hjemmeside.

 

Udlejning af foreningens PA-anlæg
Der er nu mulighed for at leje foreningens PA-anlæg,  som består af forstærker, højtalere, højtalerstativer, mikrofon og mikrofonstativ og dertil hørende ledninger. Til anlægget kan tilsluttes cd-spiller og ipod. Der kan medfølge cd-er med diverse musik.
Aftale om udlejning sker ved henvendelse til bestyrelsen. Afhentning og tilbagelevering sker for egen regning.
Pris for leje er kr. 500,-