Nyheder
Nyheder Opdateringer

Årbog 2021
Deadline for materiale 31.12.2020
Annoncepriser (farve):
1/2 side 300 kr.
1/1 side 500 kr.
Materiale sendes til mailadressen: 2018.welsh.aarbog@gmail.com
Venlig hilsen
Årbogudvalget
Suzi & Malene

Køb og salg
Ny salgsannonce samt solgt pony er opdateret den 23. november - se her

Hingstekatalog
Hingstekataloget for 2020 er opdateret den 23. november

Julekalender på forsiden af www.welshponyer.dk
Som det har været traditionen i snart en del år, vil der i december være en julekalender på forsiden af www.welshponyer.dk, hvor vi hver dag "åbner" en ny låge i form af et nyt (jule)billede.
Så send dit bedste forslag eller flere til granhoj@mail.tele.dk
Der er ingen krav om medlemskab. Men der skal som minimum være én registreret welshpony / -cob på billedet. Og billeder med hovedløse ryttere medtages ikke!
Jeg forbeholder mig ret til at vælge frit mellem de indsendte billeder - og foretrækker selvfølgelig sne, frost, julekostumer og bjælder....men andre billeder medtages også.
23.11.2020 Jette Granhøj

Aktivitetskalender
Kalenderen er opdateret den 25. oktober

Udstillingsresultater
Siden er opdateret den 19. oktober med alle resultater fra Oktobershow

Stutteriannoncer 2021 på forsiden
Så er der åbnet for reservation af stutteriannoncer 2021 på forsiden.
Dette er en enestående mulighed for at promovere jeres stutteri, reklamere for avlshingsten eller få salgsannoncerne i første række.
Prisen er 250 kr. for 14 dage, som løber enten fra den 1. til den 15. eller fra den 16. og måneden ud.
Uge 1 til 8 er 1-ugers avlshingsteannoncer til 100 kr. med "skiftedag" søndag aften. Der må gerne reklameres for flere hingste i én annonce.
For at give alle medlemmer en chance for at få en eller flere af de eftertragtede forsideannoncer, kan der max. bookes 1 avlshingsteannonce og 3 almindelige annoncer (altså 4 i alt) pr. medlemsnummer frem til 1. december 2020. Derefter kan tilbageværende annoncer reserveres efter "først-til-mølle".
Der vil være et foto på forsiden (max. 3 forskellige i løbet af en periode) samt 2-3 tekstlinjer. Desuden vil der være et link til en PDF-fil eller en ny side, hvor der er næsten frit slag hvad angår mængden af billeder og tekst.
Annonceindtægten går til foreningen.
Book din stutteriannonce 2021 hos granhoj@mail.tele.dk
Jette Granhøj 04.11.2020

Medaljesystemer
Se alt om medaljesystemerne her

Fremvisning
Siden er opdateret den 28. januar med link til Ninett og Michael Gulddals "how to" videoer 

Hingstekatalog 2021 på www.welshponyer.dk
Hingstene fra hingstekatalog 2020 overføres automatisk til 2021, hvis der ikke gives anden besked. Intet opdateres eller påføres automatisk, hverken ejerskifte, nykårede hingste, nye licenshingste eller kontaktoplysninger. Så tjek venligst, at oplysningerne er korrekte. (Husk også at tilmelde eller rette oplysninger hos SEGES, hvis der er tale om dansk registrerede hingste).
Rettelser eller oplysninger om nye hingste til kataloget skal sendes til web-master: granhoj@mail.tele.dk
Hingste, hvis ejere ikke har betalt 2021-kontingent senest den 31. januar, slettes automatisk uden yderligere henvendelse.
01.11.2020 Jette Granhøj

 

AFLYST - Julefrokost på Fyn - AFLYST
Som følge af det seneste forsamlingsforbud, ser vi os desværre nødsaget til at aflyse årets julefrokost.
Det Fynske Aktivitetsudvalg
 

Årets nye ekvipager på forsiden af welshponyer.dk
Så er det tiden til at se årets nye ekvipager. Måske har du fået ny welshpony, eller måske er det første gang, at du er den lykkelige welshejer.
Du kan også have en gammel welshpony, som har fået ny rytter eller kusk.
Send et foto (og kun et) af ekvipagen med oplysning om pony og rytter til granhoj@mail.tele.dk

 

Referater fra bestyrelsesmøder m.m.
Husk at du via din profil på Welshdata kan læse referater fra bestyrelsesmøder m.m... Log ind på Welshdata og vælg punktet "Bestyrelsesorientering".

 

Ny mulighed for foreningstøj
Bestyrelsen har besluttet at få et eksternt firma til at sælge tøj med vores foreningslogo på. Firmaet hedder Nortex Tekstil og Reklame.
På siden Foreningstøj kan du se billeder af tøjet. Bestilling kan ske ved at sende enten en sms (21 84 19 02) eller en mail (nortex@mail.dk) med en bestilling af de varer, man ønsker at købe.
Pris står ved hvert billede. Det koster 80 kr. i porto. Ved køb over 500 kr. er der gratis fragt. Der sendes med GLS.
Bestyrelsen håber selvfølgelig, at der bliver taget godt imod tilbuddet, og at medlemmerne vil benytte sig af det. Er der ønsker til andet tøj eller evt. andre kommentarer, så må de meget gerne sendes Heidi Borch: heidiborch85@gmail.com
30.09.2019

 

Partbredregistrering
Ponyer med min. 12,5 % welshblod, og som er registreret i andre forbund kan nu blive tillægsregistreret med Welshstatus i HesteData.
Blanketten hentes på hjemmesiden under menupunktet ”Skemaer”. SEGES tager et mindre gebyr for ydelsen, og sender en faktura.
17. marts 2018

 

DNA-bestemmelse af førstegangsfolende hopper
Nu hvor folings sæsonen er over os, skal vi lige minde om, at der nu kræves DNA-bestemmelse af førstegangsfolende hopper senest i forbindelse med registrering af føllet. Dette gæler uanset om føllet registreres hos SEGES eller hos WPCS.

Ved registrering hos SEGES påhviler dokumentation for tidligere føl registreret i WPCS eller i en stambog i en af WPCS anerkendt avlsorganisation avler. Udgifter for DNA-test samt registrering hos SEGES afholdes af avler.
10.05.2017

l
Ærespræmier til dyrskuer og øvrige shows
For at kunne få ærespræmier til et show repræsenteret med Welsh,
skal der ansøges på mail: Susanne.agersnap@proxit.com
Ærespræmier kan jeg medbringe til følgende shows, hvor andre evt. kan afhente disse.
Dorthealyst
Roskilde Dyreskue
Fynsk Juni Show
M&M for Fun
Kåring
Store Hestedag
Der sendes ikke ærespræmier....
Mvh Susanne Agersnap (ansvarlig for ærespræmier og rosetter)
02.04.2017
 
Opdatering af hjemmesiden
Hjemmesiden bliver som hovedregel ikke opdateret fredag og lørdag. Indlæg og annoncer, som ønskes medtaget den pågældende dag, skal være modtaget inden kl. 20.00. Ellers kommer de med ved næste opdatering.
Billeder må max. være på 500 kb. Og der må ikke være æøå, sepcialtegn eller mellemrum i fil-navnet på hverken billeder eller tekstfiler.
Jette Granhøj, Web-master
02.04.2017
 
Welshbutikken
Siden indeholder information om show-udstyr, link til websider, hvor man kan købe disse ting samt fotos til illustration - se her
Som aftalt på generalforsamlingen 2015, skal den danske Welshbutik afvikles.
Der indkøbes ikke nye varer til butikken, men restlageret sælges, nogle ting til reducerede priser - se butikkens restlager her - opdateret 3. juli 2019

 

Profil på Welsh Data
Vi vil gerne endnu engang opfordre medlemmerne til at tjekke deres profil på Welsh Data. Er de ikke korrekte, kan man selv rette dem eller rette henvendelse pr. mail til bestyrelsen.
Hvis man er oprettet på Welsh Data med korrekt mailadresse, vil man modtage nyhedsbreve og referater løbende.

 

Avlerfortegnelse og links
Som anført i nyhedsbrev fra WelshData tager denne web-side udgangspunkt i medlemsoplysninger indtastet i WelshData:
Avlerfortegnelse: Denne liste opdateres automatisk, hvis der sker ændringer i din profil i welshdata dvs. du tilføjer/fjerner stutteri præfix.
Links: Denne liste opdateres automatisk, hvis der sker ændringer i din profil i welshdata dvs. du tilføjer/fjerner links til hjemmeside.

 

Udlejning af foreningens PA-anlæg
Der er nu mulighed for at leje foreningens PA-anlæg,  som består af forstærker, højtalere, højtalerstativer, mikrofon og mikrofonstativ og dertil hørende ledninger. Til anlægget kan tilsluttes cd-spiller og ipod. Der kan medfølge cd-er med diverse musik.
Aftale om udlejning sker ved henvendelse til bestyrelsen. Afhentning og tilbagelevering sker for egen regning.
Pris for leje er kr. 500,-