Køb og salg af Welsh Ponyer & -Cobs

Denne side er opdelt i henholdsvis køb og salg af Welshponyer og -cobs. Følg linkene for at komme til h.h.v.køberannoncer og salgsannoncer samt annoncer vedr. sommergræsning og "vinteropbevaring" 

Salgsannoncer optages for alle medlemmer (bortset fra intromedlemmer), annoncen er gratis. Der kan optages foto i annoncen, hvilket ligeledes er gratis.
Foto medsendes som vedhæftet fil (jpg). Der skal medsendes afstamningsoplysninger på far, mor og morfar, inkl. stambogsnumre, med salgsannoncen. Der skal også medsendes stambogsnummer på welsh'en, som er til salg.

Køberannoncer optages for alle - også for "ikke-medlemmer". Det er dog et krav, at købers navn fremgår af annoncen.

Annoncer om lån eller udlån af ponyer følger reglerne for købs- og salgsannoncer. 

Annoncer og eventuelle spørgsmål sendes til Jette Granhøj, Gl. Nyborgvej 54, 5772 Kværndrup - mail: granhoj@mail.tele.dk  enten pr. mail eller post (ikke pr. SMS eller via Facebook). For alle annoncer gælder det, at de tages af listen, når de er 3 måneder gamle, såfremt de ikke fornyes inden udløb.

Husk at give besked, når en pony er solgt, eller du har fundet drømmehesten, således at købs- og salgsannoncerne kan være ajourførte - det sparer både køber og sælger for forgæves henvendelse.

Advertising are only for members of the Danish Welsh Pony & Cob Society.

Bestyrelsen har udarbejdet en guideline til potentielle købere af welsh ponyer (bl.a. regler vedr. pas/chipsmærkning samt særlige forhold vedr. ponyer registreret i WPCS og Tyskland) - se her

Der vil også være annoncer for sommegræsning og "vinteropbevaring" af f.eks. hingsteplage via denne genvej. Disse annoncer er kun for medlemmer.


Salgsannoncer

 

 
31. januar
Sejlstrups Dark Diamond, 208333WE2230024, sec. A hingsteplag, bliver 122 cm, født 08.02.2022
Far: Harvest Herakles 106907 WSB
Mor: Sejlstrups Dicte WM 1112
Morfar: Rosengårdens Picasso 208333WE0802598
Diamond er en veludviklet hingsteplag med stor udstråling, korrekt bygning og en særdeles god travebevægelse. Diamond har været udstillet et par gange, hver gang med ærespræmie. Til Kimbrerskuet opnåede han bla. 9 i type, rammer, bevægelse og helhed og med kommentaren excellent trav, samt titlen res. bedste ponyføl på tværs af alle racer. Diamond til både være oplagt til avl, udstillinger samt i særdeleshed også som børnepony, da han er rolig, tillidsfuld og har et særdeles fornuftigt sind og tilgang til nye ting. Både Diamonds far, mor og morfar har flere gode udstillingsresultater bag sig. Diamond er linjeavlet på den legendariske hingst Harvest Universal Soldier, der har vundet flere BIS og er far til flere afkom, der gør det rigtig godt både på showbanerne samt under rytter/for vogn. Diamond har rødt pas, han er basisvaccineret.
Pris: 12.000 kr.
Henvendelse: Stutteri Sejlstrup v. Tami Hansen, 29866499, https://stutterisejlstrup.com/
 
24. januar
Chopins Freja, 175376 WBS, Welsh sec. C hoppe, ca. 134 cm., leverrød, født 23-04-2015
Far: Chopins Printemps 86826 (DNK)
Mor: Blaengwili Elen 152157 (GBR)
Morfar: Parc Heborg 56536 (GBR)
Billedsmuk hoppe med selvtilliden i orden. God bredde. Klassisk welsh-udstråling. Frisk og selvgående. Elsker mennesker, og at være i hænder.
Hun er tilredet sent, så ridemæssigt ikke helt alderssvarende uddannet.
Egner sig til rytter med lidt pondus, som ikke bliver bange for en pony, der kan være obs. Rides primært af voksen på 165 cm., men også af 10 årig. Meget let på tøjlen og selvgående (kan rides uden sporer og pisk) og kan med rette ridning/undervisning komme langt forholdsvis hurtigt. Aldrig tabt rytter (reagerer ikke med buk/stik af).
Freja er redet i dressur, trukket/redet i skov, og kørt i ridehus et par gange her i 2023. Løssprunget og springer fint, men ikke noget vi har gjort os mere i.
Passet med alt. Går uden sko. Sød v/dyrlæge og smed. Pas fra Wales + lovpligtig DK reg. hos SEGES.
Udstyr (trense, sadel, gamacher samt dækkener; regn, overgang, fleece) kan medfølge. Hun er livs- og sygeforsikret - kan overtages.
Går kun på nedgnavet (ikke spirende) græs om sommeren el. jord, da hun ingen (!) pauser tager ift. græsindtag. Kan gå alene på fold uden problemer.
I vante rammer er Freja den nemmeste, blideste og kærlige pony, som nemt kan håndteres af børn.
Ved forandringer (nye heste), kan hun være en udfordring, da hun mener, at hun ejer matriklen. Skal tilvænnes til at ride med heste, hun ikke kender.
Hun skal nok finde ro i de nye konstellationer, men kan være tid om at acceptere det.
Har altid har været den ældste- og eneste hoppe i mit lille hestehold. Har derfor aldrig fået modspil fra andre heste el. været på "udebane".
Med vilje og accept af Frejas mulige "sociale udfordring" i startperioden (det kan være hun reagerer anderledes, når hun pludselig er "den nye hest i stalden"), vil man få den skønneste og smukkeste pony, som alle kigger efter.
Freja sælges udelukkende gr. tidsmangel. Video/foto kan sendes.
Pris 38.000,- kr.
Kontakt Camilla Sauer, bedst pr. SMS 22 38 83 56 el. på mail camillasauer@live.dk
 
22. januar
Tynwydd Ann 160305 WSB, welsh sec C hoppe, 12 år, ca 142 med sko. Ikke ponymålt
F.: Henfynyw Morris 62610 WSB
M.: Bynea Anna Marie 109823 WSB
Mf.: Synod Reagan 22220 WSB
Dejlig pony med masser af talent for spring - med rette rytter kan hun komme langt. Er selvgående, og trækker godt på springene, glor ikke på fyld.
Kan rides på tur alene. Læsses nemt i trailer og er nem at have med i byen.
Hun er hoppe med stort H, og kan have sine tændte sider, men kan man håndtere en frisk/ivrig pony, så er hun en skøn dame. Hun løber aldrig af, men kan godt virke meget ivrig på tur eller på banen. Hun har fuldt stop signal.
Springer pt LD -LC på klub plan pga rytters manglende evner. Springer 120 cm i træning på enkeltspring, Har deltaget ved det fynske dyrskues børnedyrskue, er vant til shows og andre arrangementer inden for welsh regi.
Importeret til DK i 2020.
Sælges kun pga rytters alder og størrelse.
Henvendelse til Louise Østergaard på 60701584 / lp_nielsen@hotmail.com
 
22. januar
Dahlsminde Daisy, WSB 185758, sort Welsh sec. B hoppeplag, født 30/4 2020
Far: Clausholm Jumanji WSB 99740
Mor: Moelgarnedd Dilys WSB 140498
Morfar: Eyarth Tayma WSB 50454
Antallet af ponyer stiger og med føl på vej, søger nogle ungdyr et nyt hjem.
Leder du efter en pony som du selv kan præge under uddannelse er hun lige her - Dahlsminde Daisy er en super sød og kontaktsøgende plag, der dog ikke har prøvet så meget og vurderes derfor som rå.
Hun er nu blevet 3 år og klar til at komme videre, da vi for nuværende har valgt at beholde hendes helsøster fra 2022.
Hendes mor, farfar og farmor er alle redne ponyer - så vi er sikre på at hun vil blive en fin børnepony. Forventes at blive 132-33 cm.
Ønsker du at avle nu eller senere, har hun en afstamning fuld af vindere - Daisy er linieavlet på champion producent Moelgarnedd Madonna og bærer dermed værdifulde blodlinier.
Under coronatiden vandt hun som føl flere online shows i UK, herunder flere youngstock championater - bl.a. et med over 200 deltagende welsh ungdyr fra hele verden.
Hun skal opleves for at få det korrekte indtryk af hendes sind - så kig forbi og mød hende eller et af de andre ungdyr, der kan være en mulighed.
Pris 23.000,- kr. - Pas fra WPCS og selvfølgelig registreret hos SEGES.
www.allbreedpedigree.com/dahlsminde+daisy – for flere billeder, find Dahlsminde på Facebook og søg på hendes navn.
Kontakt: post@dahlsminde.dk eller Chirie 22178284 – Brian 21787474
 
16. januar
Cashella’s Casablanca WF 73, f. 07.05.17, WPBR hoppe (65 % welsh), 133 cm i stang
F: GP Montedo Højgård PIH 103, elitehingst (pinto)
M: Cashella’s Chelsie WM 1080, kåret i 1. Klasse
MF: Tanggårds Aladdin WMH 126, kåret 1. Klasse
Casablanca har vundet flere championater til welsh shows.
Kåret med 8,1 i helhed. Særdeles velgående i alle 3 gangarter.
Nem og venlig i al daglig håndtering.
Vant til at blive håndteret af børn, men er ikke tilredet, da mine piger ikke rider.
Har fået to dejlige føl. Det første blev hingstechampion allerede som føl.
Hoppeføllet fra i 2022 beholder jeg, og derfor skal Casablanca finde et nyt, godt hjem, der vil sætte pris på hendes kvaliteter.
Bærer cremegen (født palomino).
Henvendelse: Liselotte Jensen, cashella@hotmail.com eller på tlf. 41892311
 
9. januar
Dalimas Shantano, WE2131426. Welsh Sec. B hingst. Født 29.04.21. Forventet stang til 132-133 cm.
Far: Cwrtycadno Rhion 89833 GBR
Mor Dalimas Shamina WB 393 Kåret i 1.kl (sølvmedalje hoppe)
Morfar: Birtley First Addition 65520 GBR
Søg og kontaktsøgende 2 års hingsteplag, som er vant til daglig håndtering. Han har været udstillet en del som føl og og en enkel gang her i 2022. Han går lige op i trailer og står pænt under kørsel. Kommer altid som den første, når han ser os på folden og nyder at blive hygget om. Han vil blive en fantastisk ridepony med tiden og har nogle gode gangarter. Han er passet med smed og er opstartet med vaccine.
Han har rødt pas fra SEGES.
Pris: Kr. 16.000,-
Kontakt Stutteri Dalima på mail: dalimastud@gmail.com - Se flere billeder på vores hjemmeside: www.teamdalima.dk
 
8. januar
Nebles Maximus, WE2048336, 3 års sort sec. C hingst, født 9-5-2020
Far: Nebles Decorus Responsum 103268 WSB
Mor: Dorthealyst Fable 170428 WSB
Morfar: Rytterbjergets Infiniti WCH 13
Smart sort Sec C 3 års hingst. Maximus har flotte aftegn og han vil blive et blikfang på ridebanerne. Han er håndteret og sød og rar i hverdagen. Han er selvfølgelig hingst med lidt narrestreger ind i mellem, som drenge nu er. Han bevæger sig godt i alle 3 gangarter.
Maximus kan også kastrerers mod merpris inden afrejse.
Maximus får rødt pas fra Seges.
Man er velkommen til at komme og se ham. Han står ved Lundby på Sydsjælland.
Maximus skal væk nu pga. ophør med heste, så han er sat ned til 23.000 kr. eller realistisk bud.
Henvendelse til Jørn Swan Olsen, tlf. 23 83 12 44, mail: nebleryttergaard@gmail.com - sms eller skriv for flere oplysninger eller billeder / video.
 
8. januar
Kieffers Justin, WE2232719. Sec. A hingsteplag. Født d. 22/4-22
Far: Harvest (DK) Universal Soldier (OS) WMH 146
Mor: Padesølunds Just Belle WE1700166
Morfar: Glebedale Mario 98011 WSB
Smuk hingst med gode bevægelser inden for show og elsker at vise sig frem.
Far har vundet flere championater. Farens afkom har vundet præmier og championater med flotte udtagelser.
Billeder og videoer kan sendes ved interesse.
Kun seriøse henvendelser.
Pris: 10.000 kr.
Henvendelse: Heidi Kieffer, tlf. 20 65 52 94 (kun SMS) eller mail: heidikieffer@live.dk
 
8. januar
Willocourt Wanda 173526 WSB. Født 19-05-2014. 148 cm og færdigmålt. Rytter på billede er ca 178 cm
Far: Willowcourt Survivor 67429 WSB
Mor: Sanws Mai 135720 WSB
Morfar: Thorneyside The Jackpot
Vi skal desværre sælge Wanda, da rytter skal over til hest.
Vi har haft hende i to år og kom til Danmark kun lige tilredet.
I dag har hun startet op til LA2, springer gerne, og elsker en tur i naturen alene eller sammen med andre.
Hun er lige pt med på efterskole og har haft uerfarne ryttere på ryggen, og har aldrig tabt nogen.
Hun kan helt klart nå til de højere klasser, da hun er meget samarbejdsvillig.
I avlen vil hun også være et oplagt emne.
Kontakt Majbritt Asferg på 30660351 – gerne sms, så ringer jeg tilbage
 
8. januar
Aastrupgaards Thunder – 208333WE2132825. Welsh sec. B. Cremello hingsteplag, født d.03.06.2021, forventet stg. ca 135 cm
Far: Molinas Michigan – NW 0561
Mor: Aastrupgaards Cassiopeia – 208333WE1201166
Morfar: Låddenhøjs Inox – 0102791
En fantastisk sød og smuk veludviklet 2 års hingsteplag i den lækreste indpakning.
Thunder har nogle særdeles gode bevægelser og vil kunne komme langt, uanset om man vil avle eller have en brugspony.
Mor-siden er ud af vores stamhoppe Langaas June, som har avlet 5 avlshingste og flere top avlshopper.
Morfar, Inox, har avlet flere gode afkom, der specielt har gjort sig bemærket inden for sporten i både ind- og udland.
Derudover er Thunders far Molinas Michigan kåret april 2022 i Norge med følgende karakatere og beskrivelse: 9-9-8-8-9 Pr: 1 Kv: 1. Kritikk: "Hingst av meget god type, velansatt og velformet hals. God dybde og bredde. Middels føre bein, gode høver. Aktivt skritt, lette bevegelser i trav og galopp. 43,0 p". Han har derudover flere x guldmedaljer. Michigan har desuden en guldrandet stamtavle, da både hans morfar og farfar er royal welsh vindere.
Thunder sælges udelukkende, da han er i familie med for mange af vores ponyer.
Begge testikler er faldet ned.
Sælges til godt hjem med forstand på ungheste.
Pris. 12.000 kr.
Henvendelse: Margit Jensen, 9632 Møldrup. Tlf. 22 89 59 17 - www.aastrupgaard.dk – følg os også på facebook
 
8. januar
Aastrupgaards Galant – 208333WE2232071. Welsh sec B. Perlino Hingsteplag, født d.22.05.2022 , Forventet stg. ca 130 cm
Far: Låddenhøjs Inox – 0102791
Mor: Kortehoeves Gasella - WB 380
Morfar: Stougjeshoeve Easter – 03.00994
Utroligt fornuftig welsh hingsteplag, med godt kønspræg og særdeles gode bevægelser.
Han er perlino-farvet med rødt gen, og vil derfor altid, hvis man ønsker at bruge ham til avl, give afkom med cremegen i enten palomino, buckskin eller smoky black.
Han er ikke bære af skimmelgen, og kan derfor ikke avle skimle føl, andet end hvis han bedækker en skimmel hoppe.
Ud over avl vil han med sit gode eksteriør og milde sind også kunne blive en fantastisk køre eller ridepony. Helt sikkert en pony til hele familiens brug.
Sælges til godt hjem med andre heste.
Pris. 15.000 kr.
Henvendelse: Margit Jensen, 9632 Møldrup. Tlf. 22 89 59 17 - www.aastrupgaard.dk – følg os også på facebook
 
8. januar
Aastrupgaards Gabi – 208333WE2233893. Welsh sec. B. Buckskin hoppeplag, født d. 21.05.2022, forventet stg. ca 130 cm
Far: Låddenhøjs Inox - 0102791
Mor: Aastrupgaards Gabriella – 208333WE1601175
Morfar: Korreborgs Dustin – 208333WE1100533
Smuk hoppeplag med særdeles gode bevægelser. Et godt sind og en lækker farve.
Sælges udelukkende da vi skal skære lidt ned i vores hestehold.
Søger et dejligt hjem med andre heste.
Mange muligheder uanset om man ønsker at købe en smart ridepony eller en kommende avlshoppe.
Pris: 18.000 kr.
Henvendelse: Margit Jensen, 9632 Møldrup. Tlf. 22 89 59 17 - www.aastrupgaard.dk – følg os også på facebook
8. januar
Aastrupgaards Night Masquerade - 208333WE2233894. WPBR, 50 % Welsh. Buckskin hingsteplag, født d. 19.06.2022, forventet stg. ca. 147 cm.
Far: Aastrupgaards Blue - 208333WE0405855
Mor: Midnight Fantsy xx G14847
Morfar: Sir Surprise xx G12587
Masquerade er en dejligt hingsteplag med her kommer jeg attitude.
Sælges udelukkende pga. nedskæring af hestehold.
Flere familiemedlemmer der klarer sig særdeles godt i sporten både i dressur, spring samt military og kørsel.
Der er derfor helt sikkert mange muligheder i ham – en dejlig allround pony.
Sælges til hjem med andre heste.
Pris: 13.000 kr
Henvendelse: Margit Jensen, 9632 Møldrup. Tlf. 22 89 59 17 - www.aastrupgaard.dk – følg os også på facebook
 
1. januar
Springbourne Equerry, WSB 93240. Sec. A avlshingsthingst med licens. Født 08-04-2012, skimmel, ca. 119 cm
F: Cascob Silverghost, WSB 36896
M: Springbourne Eurgain, WSB 144033
MF: Springbourne Caraway, WSB 28533
Verdens bedste Staldmester søger nyt stod. Efter 5 år på Tanggård er vi på udkig efter et nyt hjem til denne skønne hingst.
Staldmesteren er en blid og omgængelig hingst, som undgår enhver form for konflikt med både folk og fæ. Han kan håndteres i en sytråd, og han har aldrig en dårlig dag. Bedækker i stod eller for hånd. Er en omsorgsfuld far for sine føl, men tager også gerne en tørn med hingsteplagene. Staldmesteren går her i løsdrift/på fold med følhopperne 365 dage om året.
Vaccineret og passet med ormekur. Staldmesteren er hverken tilredet eller -kørt.
Priside: 18.000 kr. - realistisk bud modtages gerne.
Er du interesseret og kan du tilbyde et 5-stjernet hjem, så kontakt: Jette Granhøj, tlf. 30 31 60 92, mail: granhoj@mail.tele.dk
 
SOLGT
29. december
Dankirkeby Jasmin-Bromley, WE2134030, sort sec D hoppe fra 19/02-21
Far: Synod Robbie George 104153 WSB
Mor: Gornoeth Fantasy 149808 WSB
Morfar: Taybog Byron 26702 WSB
Her har du mulighed for at erhverve dig en welsh cob hoppe med det mest fantastiske sind og ikke mindst udstråling.
Jasmin er i det daglige rigtig nem i håndtering, og er en hoppe, der på trods af sin unge alder, allerede hviler meget i sig selv.
Jasmin er målt til 140 d. 20/09-22 og forventes at blive max 1'er. Både mor og har holder ponymål.
Jasmin har rødt hestepas og er passet med smed, ormekur og fuldt vaccine dækket (alle tre).
Derudover er der lavet dna-profil, hvis man ønsker at avle.
Pris 35.000.
Kontakt Mie Kirkeby Pedersen. Mobil 22363840. Jasmin bor i 4100 Ringsted
 
SOLGT
27. december
Puggaards Precious Paloma, WE2233379. Welsh cob hoppeføl, født den 28/5-22
F: Macanah Jon Snow W105613
M: Assentorp Presious Princess 172677
MF: Ruska Ambrose 80791
Skønt hoppeføl med masser af selvtillid og charme med en fremtid som kommende ridehest.
Er vant til daglig håndtering.
Forventet stang på 150-153 cm.
Pris: 24.000 kr. Kan flytte hjemmefra nu.
Står i 5672 Broby.
Kontakt Mie Puggaard på 22 32 02 37 eller på hestemail@gmail.com
 
SOLGT
18. december
Gribsvads Prinz WMH 172. Welsh Mountain hingst, født 2016. Skimmel. Kåret i 1. klasse
Far: Shamrock Micro Cleveland WMH 168
Mor: Gribsvads Pitzu WM 1014
Morfar: Springbourne Herian WMH 105
Lækker 6 års Welsh Mountain hingst. Redet og har været med på dyrskuer og til flere show. Han er utrolig nem at læsse og køre med.  Og han er god at have med i byen.
Han er redet i knap 3 måneder, tilridning og ridningen er gået utroligt godt. Han er tilredet bidløst, men fungerer også på bid. Han bliver redet af lille voksen rytter. Han har et stort potentiale for den rette rytter.
Henvendelse: Nina Trædholm, tlf. 24 48 15 62
11. december
Dyffryncowin Ava 177412 (GBR), sort welsh cob hoppe, født 2016
Far: Brenig Llewellyn 94636
Mor: Dyffryncowin April 158716
Morfar: Ystraddewi Romeo 33450
Smuk sort hoppe udbydes hermed til salg:
Ava leder efter sit nye hjem, da vi skal beholde et hoppeføl med eget præfix. Ava har fået sit første føl i år 2022 (hoppeføl).
Ava er redet en del men kan lære mere. Hun er brugt på banen, brugt til trec og brugt i naturen samt lidt spring.
Hun har været showet og stillet til engelsk rideklasse. Hun er en god hoppe, men kan være en hoppe med H.
Er nem i håndtering. Passet med smed dyrlæge/vacciner. Vil egne sig rigtig godt som ridepony.
Ava står i Andebølle, og man kan komme og se hende her.
Henvendelse: Heidi Albrekt, Vissenbjerg. Tlf: 60 70 95 32. Mail: macanah@gmail.com
 
6. december
Dankirkeby Magic Starlight, WE2230075. Sec. C hingsteføl. Født: 13-03-2022
Far: Synod Robbie George 104153
Mor: Dankirkeby Magic Melodi WC 148
Morfar: Brimstone Dylan WCH 18
Hingsteføllet med blikfang og wauw attitude. Starlight er et særdeles velgående hingsteføl med hovedet på det rette sted. Han er vant til daglig håndtering og kan på nuværende tidspunkt både trækkes med, strigles og løfte alle 4 ben. Han vil inden fravænning have kørt i trailer og have mødt både biler og større maskiner.
Hans mor, Melodi er kåret i 1.klasse og bronzemedalje hoppe i både Welshforeningens in-hand –og Performance medalje system og har som morfar ”Supreme Champion hingsten” Brimstone Dylan mange titler på sit CV. Hans far, Synod Robbie George har ved shows været hingste- og ungdyrs champion, sec D og reserve champion bedste 2 års.
Vi forventer at Starlight vil blive max. kat. II. Og han kan flytte hjemmefra omkring 13. september 2022.
Mangler du/I jeres fremtidige ride- eller kørepony, så tøv ikke med at kontakte os.
Pris: 18.000 kr
Henvendelse: Dankirkeby Welsh cobs, Suzi Pedersen, 4140 Borup. Tlf: 22 24 09 83
 
27. november
Frenderupgårds Lord Quincy 208333WE2230474. Welsh sec A hingsteføl født 29/3 2022. Palomino med fire sokker og blis
Far: Harvest Universal Soldier WMH 146 DK 826046010060241
Mor: Springfires Lady Quick Star DE455670201507
Morfar: Riedeland's Nevado DE334347616592
Lord Quincy er et veludviklet føl med god udstråling og mod på livet.
Hans bevægelser er rigtig fine med især super god trav.
Han er passet med ormekur, smed og vaccination og er klar til at charmere en ny ejer.
Pris: 11.000 kr.
Kontakt: Nete Jensen, Odsherred. Tlf: 26 82 01 45
 
17. november
Chopins McLaren, 208333WE2230206. Welsh sec C Vallak. Født: 14/3-2022. Slutmål ca 137 cm
Far: Chopins Galiano 105668 WSB
Mor: Chopins Montana WC 140 68992 WSB
McLaren er en særdeles velrejst vallak med masser af power i sin bevægelse.
McLaren er vant til at være i hænder hverdag. Han bliver trukket til og fra fold og kan stå bundet på staldgangen og blive striglet. McLaren hygger sig sammen med mennesker og møder alt nyt opmærksomt og nysgerrigt.
McLaren er efter Chopins Montana, kåret i 1 klasse med flere 9 taller. Hans far er den unge Chopins Galiano, som gør det fantastisk på ridebanerne. Verden ligger således for McLarens hove. Han vil egne sig perfekt til den unge rytter, eller voksen rytteren som vil have en luksus pony, med en formidabel bevægelse.
McLaren er fravænnet og klar til at rejse hjemmefra. Han har pas fra Seges. Passet med smed og ormekur og har fået sine 2 første vaccinationer.
Video kan fremsendes ved interesse.
McLaren er klar til at rejse ud i verden og møde sin nye bedste ven.
Pris 14.000
Kontakt: Mie Christiansen, Vordingborg. Tlf: 40607912. Mail: mie@stutterichopin.dk
 
8. november
Greenhills Iron Santos, 208333WE2130771. Welsh Mountain sec. A hingsteplag, født 10/5-2021, forv. stg 120 cm
Far: Ysselvliedts Iron Destiny 1597
Mor: Greenhills (DK) Sunshine WM1100
MF: Clausholm Donatello 1886 WPCV
Særdeles velgående hingsteplag, bevæger sig taktfast og med stort overskud. En lovende kandidat til dressurbanen. Far Destiny har mange afkom, der gør sig godt i sporten, Mor er kåret med 9 i trav og blev nr. 2 i den store goldhoppeklasse til International Welsh Show i 2015. Morfar Clausholm Donatello er far til mange brugsafkom bla.WPBR Sprit Kick - den regerende Danmarks Mester i KAT 3 dressur.
Foto og video kan ses på Greenhill Stud site på facebook.
Pris: 12.000 kr.
Kontakt: Hanne Larsen Greenhillstud@gmail.com eller ring 22 75 60 55 - Greenhillstud facebook
 
8. november
Greenhills (DK) Samwell, 457(IR) WSB. Wesh Mountain sec A hingst, født 28/6-2019
Far: Fakla Diablo 286 IR WSB
Mor: Greenhills Iron Sally 319 (IA) WSB
MF: Ysselvliedts Iron Destiny 1597
3 års hingst klar til at gå igang med arbejdet. Kan evt. kastreres her mod aftale.
Opvokset i løsdrift med andre hingste, velgående, vil blive fin ride- eller kørepony.
Pris 15.000 kr.
Kontakt: Hanne Larsen Greenhillstud@gmail.com eller ring 22 75 60 55 - Greenhillstud facebook
   
Til toppen af siden  

 

Køberannoncer m.v.:

Ingen køberannoncer p.t.

 
Til toppen af siden

 

 


Sommergræsning og "vinteropbevaring"

Sommergræsning tilbydes for welsh hingste og hoppeplage
Igen i år tilbyder vi mulighed vi at tage plage på græs på nordjyske naturenge i sommerhalvåret - fra primo april til oktober afhængigt af vejret. De vil gå med stutteriets øvrige plage, og der er daglig opsyn. Pris 1.000 kr inkl moms for sæsonen.
Henv. Ann Louise W Jørgensen, tlf 20238737 eller alwj@mail.tele.dk
www.clausholmstud.com eller www.facebook.com/clausholmstud

 

 Til toppen af siden